• utorak, 28. novembar 2023.
Završeni radovi na asfaltiranju Pašićeve ulice u Rakovcu
Hronika | Beočin
0 Komentara

Završeni radovi na asfaltiranju Pašićeve ulice u Rakovcu

27. jun 2023. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je završne radove na asfaltiranju ulice Nikole Pašića u Rakovcu i tim povodom sastala se sa izvođačima radova i razgovarala sa meštanima ovog sela.

Prema njenim rečima Pašićeva ulica u Rakovcu asfaltirana je u celosti, u dužini od 720 metara a radovi u vrednosti od preko 18,5 miliona dinara su u potpunosti finansirani od strane Opštine Beočin.

-Drago mi je što smo u saradnji sa radnicima „Bačkaputa“ uspeli da završimo još jednu ulicu na teritoriji Mesne zajednice Rakovac i što su meštani ovog kraja dobili novi i kvalitetniji asfalt. Raduju me reakcije naših sugrađana kojima se ovim putem zahvaljujem na strpljenju tokom trajanja radova, ali i na srdačnom prijemu i utiscima koje su podelili sa nama – istakla je Janković.

Pašićeva ulica je, nakon ulice Stanka Paunovića Veljka koja je asfaltirana tokom prošle jeseni i deonice Karađorđeve ulice u Dumbovu, koja je urađena u maju, treća ulica na teritoriji MZ Rakovac u kojoj su radovi uspešno privedeni kraju.

Janković je dodala da se ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu moraju nastaviti i da je cilj da lokalna samouprava obezbedi građanima ravnomerna ulaganja, kako u Beočin grad tako i u okolna sela.

-Zahvaljujući podršci koju smo dobili iz Pokrajine imaćemo mogućnost da nastavimo ovim tempom i u ovoj godini planiramo asflatiranje ulica u Beočin gradu i okolnim selima o čemu ćemo blagovremeno obaveštavati građane. Pored toga za selo Rakovac planirana je i izgradnja sportskog igrališta za najmlađe koje će u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu biti izgrađeno u dvorištu rakovačke osnovne šole – rekla je ona.

Foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: