• utorak, 23. april 2024.
Uspešan humanitarni turnir pećinačkih srednjoškolaca
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Uspešan humanitarni turnir pećinačkih srednjoškolaca

3. maj 2023. godine

Učenici i nastavnici srednje Tehničke škole “Milenko Verkić Neša” iz Pećinaca organizovali su krajem aprila humanitarni turnir u malom fudbalu i odbojci za Minu Pošarac. Kako je rekla direktorka ove obrazovne ustanove Sanja Dujić sama ideja o organizovanju turnira potekla je od članova učeničkog parlamenta, koju su prihvatili učenici svih odeljenja škole, kao i zaposleni.

Ona dodaje, da je tokom turnira prikupljeno 41.280 dinara, kao i da će sredstva biti uplaćena na račun za lečenje Mine Pošarac iz Rume.

Iako je turnir bio humanitarnog karaktera, ipak su učenici i nastavnici pokazali i takmičarski duh, pa je tako u malom fudbalu prvo mesto osvojila ekipa IV-1, drugo mesto učenici III-1, a treće mesto ekipa odeljenja I-1. I turnir u odbojci okupio je učenike svih odeljenja i nastavnike, a slavili su učenici III-1. Drugo mesto pripalo je učenicima II-1, a treće mesto učenicima IV-2 odeljenja.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: