• sreda, 27. septembar 2023.
Renovirana teretana u Sportskom centru “Beočin”
Sport | Vesti | Beočin
0 Komentara

Renovirana teretana u Sportskom centru “Beočin”

6. jun 2023. godine

Nakon renoviranja od juče je za korisnike ponovo otvorena teretana Sportskog centra „Beočin“. U proteklom periodu sredstvima Opštine Beočin, a u saradnji sa rukovodstvom Sportskog centra, sprovedeni su radovi na remontu sprava za vežbanje, zamenjena je kompletna rasveta, montirani su podovi i postavljena nova podloga za vežbače. Takođe, kapacitet teretane dopunjen je i sa novim tegovima, kao i sa šest novih sprava za vežbanje koje su korisnicima na raspolaganju od juče.

Tim povodom predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je Sportski centar i sastala se sa direktorom ove ustanove Goranom Kovačevićem i zaposlenima.

-Drago nam je što smo bili u mogućnosti da realizujemo neophodna ulaganja u održavanje teretane ali i da dopunimo njen kapacitet nabavkom novih sprava koje će koristiti svima koji ovde rado vežbaju. Nastavljamo sa ulaganjima u sport i trudićemo se da osposobimo i druge javne površine u našem gradu koje će sugrađanima pružati mogućnost za rekreaciju na otvorenom – rekla je Janković tokom obilaska teretane.

Prema rečima direktora Sportskog centra Gorana Kovačevića, teretana sportskog centra „Beočin“ nastaviće sa radom u redovnim terminima i sa nepromenjenim cenama.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: