• sreda, 27. septembar 2023.
Novi plastenik i kombi za Dnevni boravak “Sunce”
Hronika | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Novi plastenik i kombi za Dnevni boravak “Sunce”

23. jun 2023. godine

Dnevni boravak za decu, mlade i odrasla lica sa smetnjama u razvoju “Sunce“ bogatiji je za novi plastenik i još jedno kombi vozilo.

Tim povodom ovaj objekat posetili su Dražen Riđošić, načelnik Gradske uprave za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine, pomoćnik gradonačelnice Uroš Veselinović, a dočekao ih je direktor ŠOSO “Radivoj Popović” Negovan Nikolić.

Vrednost radova na plasteniku je oko 800 hiljada dinara, preostaje još da se uradi sistem grejanja i natapanja, koje bi trebalo da bude završeno do oktobra.

Novi plastenik u sklopu Dnevnog boravka koristiće 15 đaka, cvećara i vrtlara koji pohađaju prvu i drugu godinu, 35 korisnika ovog objekta, kao i bivši učenici kojima će plastenik poslužiti za proizvodnju malina i kupina.

Dnevni boravak ŠOSO “Radivoj Popović” do sada je imao dva kombija koja su prevozila učenike od Sremske Rače i sa Mačvanske strane, Zasavice I i Noćaja. Sa trećim vozilom koje je donirao Grad Sremska Mitrovica, usluga će biti daleko kvalitetnija. Novo dodeljeno vozilo je drugo koje je Grad poklonio ŠOSO “Radivoj Popović”, dok je jedno donacija australijske ambasade.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: