• sreda, 15. maj 2024.
Buduća zvezda fudbala
Sport
0 Komentara

Buduća zvezda fudbala

22. april 2024. godine

Stefan Mirković iz Rume, najbolji je fudbaler u svojoj generaciji 2012. godišta, ali i odličan učenik šestog razreda Osnovne škole “Veljko Dugošević”.

U nedelju, 14. aprila ove godine, na svečanoj dodeli priznanja mladim fudbalerima iz celog Srema, Stefanu Mirkoviću je uručena zlatna medalja i zlatni pehar-lopta, kao najboljem igraču GK “Slovena” u sezoni 2023/2024. On je četvrta zvezda Gymnasiuma. 

-Ovo je san svakog mog vršnjaka. Ponosan sam što sam osvojio ovako visoko priznanje u jakoj konkurenciji. Zbog toga sam beskrajno srećan – rekao je o svom uspehu, ovaj mladi i talentovani fudbaler.

Stefanova velika podrška su mu njegovi roditelji, koji su oboje profesori-otac, fizičkog vaspitanja, a majka master učitelj. Oni svakodnevno brinu da Stefan predano trenira i razvija svoj veliki talenat za fudbal.

P. Usorac

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: