• ponedeljak, 2. oktobar 2023.
Gasifikacija vikend zona
Društvo | Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Gasifikacija vikend zona

19. jun 2023. godine

Inđijsko Javno preduzeće „Ingas“ među prioritete je izdvojilo gasifikaciju vikend zona, pre svega, u Čortanovcima i Кrčedinu, gde je izgrađeno više od pet kilometara distributivne mreže.

Glavni cevovod u dužini od 5,5 kilometara izgrađen je u krčedinskoj vikend zoni, a ekipe se sada spuštaju na povezne puteve u cilju daljeg razvoja mreže.

-Imali smo problema sa kišom i muljem, koji se taložio u cevima, kaže direktor JP „Ingas“ Zoran Milićević, ističući da nepovoljni vremenski uslovi otežavaju rad ekipama na terenu.
Distributivna mreža izgrađena je u delu od Кrčedina do policijskog odmarališta, a u narednom periodu gasovod se širi do potrošača, koji bi trebalo da dostave neophodnu dokumentaciju i da se prethodno uradi tehnički prijem mreže.

-Distributivnu mrežu u Кrčedinu uradili smo na zahtev velikog broja potencijalnih korisnika i očekujemo da će, u skladu sa tim, i broj priključaka biti značaj, rekao je Milićević.

U planu „Ingasa“ je dalja izgradnja mreže u krčedinskoj i čortanovačkoj vikend zoni, a ovo preduzeće, sa oko 11.500 korisnika, raspolaže sa 300 polietilenske i 65 kilometara čelične mreže, kao i sa dvadesetak merno – regulacionih stanica na teritoriji inđijske opštine.

M.S.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: