• subota, 9. decembar 2023.
Rebalans budžeta
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Rebalans budžeta

12. maj 2023. godine

Većinom glasova prisutih 44 odbornika (od ukupno 53) na 29. sednici Skupštine opštine Stara Pazova, usvojene su sve tačke predloženog Dnevnog reda, među kojima i Odluka o rebalansu budžeta.

Prihodi i rashodi su Odlukom o rebalansu budžeta smanjeni za oko 115 miliona dinara u odnosu na planirane Odlukom o budžetu Opštine Stara Pazova za 2023. godinu, koja je usvojena na poslednjoj sednici Skupštine opštine u prošloj godini.

Bez rasprave, usvojeni su izveštaji o radu i finansijski izveštaji svih 10 mesnih zajednica, kao i izveštaji o radu i finansijski izveštaji ustanova kulture, Biblioteke „Dositej Obradović“ i Centra za kuluru. Odbornici su prihvatili izmene i dopune programa poslovanja javnih komunalnih preduzeća, „Čistoće“ i „Vodovoda i kanalizacije“ i izmene i dopune programa poslovanja JP „Urbanizam“.

Odlukom Skupštine opštine biće sproveden javni konkurs za izbor direktora Javnog komunalnog preduzeća „Toplana Stara Pazova“. Mandatno-administrativna komisija dodelila je odbornički mandat Nikolini Bečanović, sa izborne liste „Izbor za našu opštinu – Milan Turanjanin“ budući da je u martu preminuo Radivoje Đukić, odbornik sa ove liste.

B.T.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: