• sreda, 4. oktobar 2023.
Predavanje na temu “Gde grešimo?” u nedelju u Laćarku
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Predavanje na temu “Gde grešimo?” u nedelju u Laćarku

10. maj 2023. godine

Hram Svetog Arhangela Gavrila Laćarak, Svetosavska Omladinska Zajednica Laćarak i Osnovna škola “Triva Vitasović – Lebarnik” organizuju predavanje na temu “Gde grešimo?” u nedelju 14. maja u 19 časova u seoskoj osnovnoj školi.

Predavači će biti dr Stanimir Čekerinac, načelnik psihijatrije Opšte Bolnice u Sremskoj Mitrovici i mr teologije i profesor u Mitrovačkoj gimnaziji, Stefan Nedić.

Pre početka predavanja u hramu u 18:30 časova služiće se parastos za decu i sve koji su nevino stradali.

– Pedavanje organizujemo sagledavajući ozbiljnost situacije u kojoj se kao društvo i narod nalazimo, pokazujući brigu za decu, omladinu i uopšte svakoga čoveka, a želeći da kao Zajednica budemo odgovorni i pomognemo, ohrabrimo i poučimo decu, omladinu, roditelje i sav narod Božiji, i postignemo sinergiju između Crkve i medicine koje su na istom polju zaštite zdravlja čoveka i razvijanja svesti o svetosti života – navode organizatori.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: