• četvrtak, 13. jun 2024.
Obilazak radova na asfaltiranju u Dumbovu i razgovori sa građanima
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Obilazak radova na asfaltiranju u Dumbovu i razgovori sa građanima

11. maj 2023. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je danas Dumbovo gde su završeni radovi na asfaltiranju deonice Кarađorđeve ulice i tom prilikom sastala se sa meštanima ovog sela.

-Кarađorđeva ulica jedna je od najdužih u Dumbovu i njeno asfaltiranje će se raditi u fazama. Na osnovu sugestija naših sugrađana, deo koji je sada asfaltiran bio je jedan od najkritičnijih poteza zbog velikih rupa ali i slivanja vode u slučaju većih padavina. Drago nam je što smo u kratkom roku, od kada nam je ukazano na ovaj problem, mogli da intervenišemo – istakla je Janković.

Prema njenim rečima, opština Beočin će u narednom periodu nastaviti sa ulaganjima u Dumbovo a pored rešavanja dugogodišnjeg pitanja pokrivenosti signalom mobilne mreže, planu je i nastavak asfaltiranja Кarađorđeve ulice u dužini od 830 metara kao i izgradnja dečijeg igrališta za najmlađe meštane ovog sela.

-Na teritoriji opštine imamo deset mesnih zajednica od kojih su devet u ruralnim sredinama i od početka sam sa građanima na terenu kako bi dobila uvid u stanje i njihove potrebe. Iako sva pitanja nije moguće rešiti „preko noći“, verujem da ćemo uz saradnju sa javnim preduzećima ali i uz podršku Pokrajine i Republike moći da realizujemo najznačajnije projekte. Кorak po korak, radimo na tome da naša sela dobiju bolje uslove i poželjne sadržaje koji će unaprediti kvalitet života građana – rekla je Janković.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: