• subota, 13. jul 2024.
Karatisti iz Sremske Mitrovice i Inđije uspešni na takmičenjima u Beočinu
Sport
0 Komentara

Karatisti iz Sremske Mitrovice i Inđije uspešni na takmičenjima u Beočinu

9. maj 2023. godine

Protekle subote je održan Kup Srbije za kadete, juniore i seniore u Beočinu, Karate klub “Srem” iz Sremske Mitrovice predstavljale su dve kadetkinje u katama, srebrnu medalju osvojila je Sara Starčević, a Helena Malbašić izgubila je u borbi za medalju.

U nedelju u sportskom centru u Beočinu održan je tradicionalni Međunarodni turnir “Dunav Kup – Trofej Srbije”. Okupilo se preko 1000 takmičara u katama i borbama najmlađih uzrasta, Karate klub “Srem” predstavljalo je osam takmičara i osvojeno je ukupno 12 medalja, sedam zlata, dva srebra i tri bronze.
Zlato su osvojile kata tim nade Murić, Grujanić, Perović, Anđela Perović, Dunja Berežni, Irena Grujanić, Dunja Likić, Željko Mošić. Srebro je pripalo Anđeli Perović, Ireni Grujanić, dok bronza Mioni Murić, Mili Likić i Dunji Pavlović.

I karatisti inđijskog Železničara imali su zapažene nastupe na takmičenjima koja su održana proteklog vikenda u Beočinu.

Prva mesta na “Dunav Kupu” izborili su aktuelni balkanski šampion i prvak Srbije Jovan Popović i Aleksa Marković u borbama kod nada, dok su prva mesta u katama zauzeli poletarka Tamara Marković i Mijat Popović. Druga mesta izborili su u borbama Aleksandar Pajić i Marko Lavrek kod nada, dok je drugo mesto u katama pripalo pionirki Aleksandri Bodrožić. Bronza u borbama pripala je Luki Žarkoviću i Eleni Ćakić kod pionira.

Na Kupu Srbije za kadete i junire treće mesto izborila je ekipa kadeta u sastavu Vuk Malić, Luka Mitrić, Filip Lazić i Stefan Bjeljac. Pojedinačno drugo mesto izborio je kadet Filip Lazić, dok su treća mesta osvojili Vuk Malić u borbama i Aleksa Lajbenšperger u katama. Kadet Stefan Bjeljac, kadetkinje Tamara i Tatjana Manojlović, Teodora Čanković, Luka Popović i Luka Mitrić, nisu uspeli da se domognu pobedničkog postolja u izuzetno jakoj konkurenciji.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: