• nedelja, 14. jul 2024.
Devet sadnica za devet života i večno sećanje
Društvo | Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Devet sadnica za devet života i večno sećanje

9. maj 2023. godine

Devet mladih sadnica posadili su u parku inđijske Osnovne škole „Jovan Popović“ učenici zajedno sa predsednikom opštine Vladimirom Gakom

Učenici Osnovne škole „Jovan Popović“ u Inđiji, zajedno sa predsednikom opštine Vladimirom Gakom, zasadili su 9 sadnica u parku ispred škole u znak večnog sećanja na žrtve pucnjave u Osnovnoj školi „“Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, gde je život izgubilo osam učenika i jedan radnik škole.

„Nakon nezapamćene tragedije koja se dogodila, ovim simboličnim činom želimo da pokažemo da njihovi životi nisu završeni, da će živeti u našem sećanju koje nikad neće proći“, istakao je predsednik opštine Vladimir Gak, i rekao da nam je to svima opomena da moramo deci posvetiti više pažnje i ljubavi, da se ništa slično nikad ne ponovi.

M.S.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: