• nedelja, 14. jul 2024.
Poziv nelegalnim potrošačima vode za priključenje i uvođenje u redovan sistem naplate
Društvo | Hronika | Ruma | Vesti
0 Komentara

Poziv nelegalnim potrošačima vode za priključenje i uvođenje u redovan sistem naplate

10. maj 2023. godine

JP „Vodovod“ Ruma obaveštava i poziva sve potrošače koji su NELEGALNO priključeni na javnu vodovodnu mrežu, odnosno nisu u evidenciji preduzeća i ne dobijaju račune za utrošak vode, da se u roku od 30 dana od dana objavljivanja ovog poziva mogu obratiti preduzeću radi naknadnog zaključenja ugovora o izgradnji vodovodnog priključka, uz podnošenje potrebne dokumentacije (građ. dozvole, rešenja o legalizaciji i dr.) i plaćanja potrebnog iznosa po cenovniku preduzeća za izvođenje priključka.

Ukoliko se navedeni potrošači ne prijave preduzeću, JP „Vodovod“ Ruma će po dobijanju podataka i identifikaciji ovih potrošača, biti prisiljen da preduzme sve raspoložive zakonske mere – isključenje korisnika, uz podnošenje krivičnih i prekršajnih prijava i zahteva za naknadu pričinjene štete u skladu sa propisima koji regulišu ovu oblast.

Na raspolaganju potrošačima je Tehnička služba preduzeća, Ruma Orlovićeva bb, tel. 022/479-202, e-mail: odrzavanje.izgradnja@vodovod-ruma.co.rs.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: