• sreda, 17. april 2024.
“Srem 2” pobedio pančevačku “Odbojku 013”
Sport
0 Komentara

“Srem 2” pobedio pančevačku “Odbojku 013”

11. april 2023. godine

Posle nekoliko loših rezultata druga ekipa “GŽOK Srem” našla se u opasnoj zoni. Zato se utakmici sa pančevačkom ekipom “Odbojka 013” moralo prići sa maksimalnom odgovornošću.

Po prvi put “Srem” je bio u mogućnosti da nastupi sa svojim najjačim sastavom. Odgovoran pristup čitave ekipe dao je rezultat, mada se do trijumfa nije lako stiglo jer su i odbojkašice iz Pančeva pružile dobru igru. Naročito su se u ovom meču istakle Mina Mihajlović i Iva Kapric koje su nosile igru, a odlične su bile tehničarka Gaćeša, libero Mihajlović i korektorka Babalj.

Srem koji se trenutno nalazi na osmom mestu gostuje u pretposlednjem 21. kolu Druge republičke lige sever ekipi “Panonije” iz Bačke Palanke.

GŽOK Srem 2 – Odbojka 013 3:0 (25:16, 25:21, 25:19) 75:56

Sremska Mitrovica, Sportska hala Mitrovačke gimnazije, gledalaca 120; sudije Milošević i Marinković, delegate Antonić

GŽOK Srem: Mirkov, Mihajlović, Babalj, Gaćeša, Sučević, Milošević, Kapric, Vasilić, Roljić, Smiljanić, Škorić, Mićašević, Stanović (l), Lukić (l), trener Kapric, pom. trener: Čutović

ŽOK Odbojka 013: Rnjar, Rikanović, Budalić, Vesković, Milanović, Stanimirović, Mujović, Kljajić, Kojadinović, Petković, Puvalić, Stanković, trener Jovančić

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: