• sreda, 17. jul 2024.
Mateja Vidović i sestre Ljubisavljević uspešni na 24. Dunavskom plivačkom maratonu
Sport
0 Komentara

Mateja Vidović i sestre Ljubisavljević uspešni na 24. Dunavskom plivačkom maratonu

30. jun 2024. godine

Mateja Vidović i sestre Ljubisavljević, Milica, Mirna i Marija, članovi PVK Srem, ostvarili su zpažene rezultate na 24. Dunavskom plivačkom maratonu, koji je održan 29. juna u Apatinu, u okviru SRB OWS Kupa 2024 – 2. kolo.

Mateja je osvojio Apsolutno prvo mesto na 5000 metara i prvo u kategoriji, Apsolutno prvo mesto na 1000 metara i prvo u kategoriji i na deonici od 3000 metara bio je prvi u kategoriji. Ukupno je osvojio pet zlatnih medalja i dva pehara, čime je potvrdio svoj status vrhunskog plivača.

Sestre Ljubisavljević takođe su dominirale na ovom takmičenju, Milica Ljubisavljević na 5000 metara apsolutno prva i prva u kategoriji, osvojivši dva zlata i pehar, Mirna Ljubisavljević na 1000 metara prva u kategoriji, Marija Ljubisavljević druga u kategoriji.

Ovo takmičenje pokazalo je visoke sposobnositi i trud svih učesnika iz PVK Srem.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: