• utorak, 28. novembar 2023.
Predstava za decu “Šumska zavrzlama”
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Predstava za decu “Šumska zavrzlama”

26. april 2023. godine

U subotu, 29. aprila sa početkom u 12:00 časova na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici biće odigrana predstava za decu pod nazivom “Šumska zavrzlama”.

U ovoj veseloj priči prvobitno upoznajemo stanovnike šume Liju, Vuka i Zeca. Iako bismo očekivali od njih da su tipični predstavnici svoje vrste, brzo se pokazuje da su oni vrlo neobične životinje. Ubrzo se u priči pojavljuje Šumar koji je ljut zato što je nepravedno optužen da je loš I prlja šumu. Rečeno mu je da te neistine o njemu govori vuk I zato on kreće u potragu za njim. Ovu pravu zavrzlamu začinjavaju Lijina lukavstva, Zečeve izmišljotine, Crvenkapini pokušaji da reši situaciju I neobičan Vukov karakter. Predstavu dodatno uveseljavaju songovi praćeni originalnim koreografijama. Ono što se provlači kao poruka predstave je da nikome čak ni iz šale ne smemo učiniti nešto nažao, a i da ljutnja I osveta neće doneti rešenje problema, već da će se samo dobro dobrim vratiti I da samo tako može zavladati mir.

U predstavi igraju: Tanja Damjanovski u ulozi Lije i Crvenkape, Svetlana Sretenović u ulozi Zeca i Dejan Petošević u ulozi Šumara i Vuka | Dramatizacija teksta: Svetlana Sretenović i Tanja Damjanovski

Ulaz: 350 dinara. Informacije na broj telefona 022/615-115.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: