• četvrtak, 25. april 2024.
„Кeltsko selo“ ponovo otvoreno za turiste
Društvo | Zabava | Vesti | Inđija
0 Komentara

„Кeltsko selo“ ponovo otvoreno za turiste

20. mart 2023. godine

Otvaranjem kapija „Кeltskog sela“ proteklog vikenda otvorena je treća po redu turistička sezona u ovom tematskom kompleksu. Celokupan prostor je dodatno uređen i obogaćen novim sadržajima. Između ostalog izgrađen je interesantan avantura park za decu i dve nove keltske kuće, a muzejska postavka obogaćena je novim eksponatima.

Prvog dana ovogodišnje turističke sezone organizovan je bogat program dešavanja – razne kreativne radionice, sportske aktivnosti i viteške borbe, predstava za decu i na kraju koncert Tijane Dapčević.

Brojni posetioci i predstavnici medija uživali su u autentičnoj atmosferi i novom ruhu tematskog parka, koji ove godine očekuje još veću posećenost i još bolje mesto na turističkoj mapi Srbije.

Izvor/foto: Turistička organizacija Opštine Inđija

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: