• subota, 20. april 2024.
Karatisti “Srema” osvojili 16 medalja u Čačku
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Karatisti “Srema” osvojili 16 medalja u Čačku

25. april 2023. godine

U nedelju 23. aprila održan je 52. Međunarodni turnir u karateu “Golden belt 2023”, u Sportskom centru “Mladost” u Čačku. Na turniru se okupilo preko 1600 takmičara sa prostora bivše Jugoslavije, a Karate klub “Srem” predstavljalo je 16 takmičara koji su osvojili 16 medalja i pehar za treće mesto u katama u generalnom plasmanu.

Zlato su osvojile Dunja Berežni, Željko Mošić, Irena Grujanić, Helena Malbašić, Sara Starčević, Kata tim nade Perović, Murić, Grujanić. Srebro je pripalo Dušanu Saviću, Dunji Likić, Heleni Malbašić, Dunji Berežni i Anđeli Perović. Bronzanu medalju u Sremsku Mitrovicu doneli su Nina Vukas, Željko Mošić, Dunja Pavlović, Ognjen Milošević i Žana Đurđević.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: