• subota, 18. maj 2024.
Počeo upis u Muzičko zabavište
Kultura | Servis | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Počeo upis u Muzičko zabavište

16. jun 2020. godine
Prijem novih polaznika u pripremni razred – Muzičko zabavište, Muzičke škole „Petar Krančević“ u školskoj 2020/21. godini je počeo i trajaće do 31. avgusta 2020. godine.
Pod pojmom pripremni razred podrazumeva se period pripremanja dece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta za upis u prvi razred osnovne muzičke škole, u trajanju od tri, dve ili jedne školske godine, u zavisnosti od trenutka kada se deca priključe ovom programu. Pripremni razred podrazumeva grupisanje dece u tri različite nastavne grupe koje po težini zahteva imaju program koji odgovara uzrastu dece.
Deca ne uče da sviraju instrument ali se susreću i upoznaju zvuk i izgled muzičkih instrumenata, kako bi bili u mogućnosti da, kada dođe vreme za to, odaberu upravo onaj instrument koji im najviše odgovara.
Dva puta godišnje održavaju se mali koncerti na kojima grupe polaznika pripremnog razreda imaju
prezentaciju rezultata svoga učenja i rada.
U pripremni razred mogu da se upišu deca uzrasta od 4 do 8 godina. Upis se vrši bez provere muzičkih sposobnosti, broz polaznika nije ograničen.
Nastava se odvija u grupi, dva puta nedeljno, u časovima u trajanju od 45 minuta, u prostoru OŠ „Boško Palkovljević – Pinki“.
Prijava za upis se može preuzeti na sajtu škole mskrancevic.edu.rs
Upis je svakog radnog dana u vremenu od 9 do 14 časova, u kancelariji računovodstva MŠ
„Petar Krančević“, Žitni trg 28, Sremska Mitrovica.
Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: