• ponedeljak, 22. jul 2024.
Filmske projekcije u pozorištu 27. i 28. aprila – Miloš Biković u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Zabava | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Filmske projekcije u pozorištu 27. i 28. aprila – Miloš Biković u Sremskoj Mitrovici

24. april 2023. godine

Na Velikoj sceni sremskomitrovačkog Pozorišta “Dobrica Milutinović” u četvrtak, 27. aprila, i petak 28. aprila biće održano više filmskih projekcija za decu i odrasle.

Najnoviji ruski film “Izazov”, prvi film sniman u svemiru na Međunarodnoj svemirskoj stanici, na programu je u četvrtak, 27. aprila u terminu od 20:30 sati, kao i u petak 28. aprila u terminu od 20 sati. Jedan od glavnih glumaca filma, Miloš Biković, pokloniće se pred mitrovačkom publikom 27. aprila od 20:30 časova.

Film za decu “Princeza Late i magični vodeni kamen” na programu je u četvrtak i petak u terminu od 16 sati, a film “Super Mario” isto u četvrtak i petak u terminu od 18 sati.

Cena ulaznice za sve filmske projekcije iznosi 350 din. Rezervacije ulaznica za filmske projekcije se ne primaju. Prodaja ulaznica isključivo na dan projekcija 27. i 28. aprila od 15 sati na biletarnici Pozorišta “Dobrica Milutinović”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: