• nedelja, 3. decembar 2023.
Zlato za Milivoja Ćirića
Sport
0 Komentara

Zlato za Milivoja Ćirića

22. mart 2023. godine

U Beogradu na terenima Vojne akademije održan je Zimski kup u bacačkim disciplinama, nastupilo je osam atletičara AK “Srem“ koji su osvojili dve medalje.

Pobednik u disciplini bacanje koplja (800g) za starije juniore je Milivoj Ćirić. Iako još uvek mlađi junior on je u kategoriji momaka dve godine starijih od njega uspeo da ostvari pobedu sa rezultatom 52.25m i osvoji zlatnu medalju. Vrlo dobar, četvrti, u istoj disciplini je bio takođe mlađi junior Lazar Đaković rezultatom 40.03m, Lazar Miljković je bio deseti sa 32.14m. Mila Miljković je osvojila drugo mesto u disciplini bacanje kladiva (4kg) za starije juniorke, ona je bacila spravu na daljinu od tačno 42.00m što je bilo dovoljno za srebrnu medalju.

Kod starijih pionirki u disciplini bacanje koplja (400g) nastupila je čak 41 takmičarka. U tako brojnoj konkurenciji Katarina Škorić je bila peta sa 33.87m, Iva Bežanović osma sa 31.60m, Iva Skakić sa novim ličnim rekordom od 27.78m osvojila je 11. mesto dok je Julija Filipović bila 21. sa 23.15m.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: