• petak, 26. april 2024.
Šest medalja za atletičare “Sirmiuma”
Sport
0 Komentara

Šest medalja za atletičare “Sirmiuma”

21. mart 2023. godine

Protekli vikend bio je izuzetno uspešan za sremskomitrovački AK “Sirmium”, na dva takmičenja – Prvenstvu centralne Srbije u krosu i Kupu u bacačkim disciplinama ostvaren je zapažen tezultat.

Prvenstvu centralne Srbije u krosu održano je u Kraljevu, a jedan od najmlađih takmičara “Sirmiuma”, Radovanović Aleksandar, učenik trenera Pavlović Gorana, osvojio je srebrnu medalju i nastavio da ređa uspehe.

Na Kupu Srbije u bacanjima održanom na stadionu pokraj dvorane u Beogradu, bacači “Sirmiuma” su osvojili 5 medalja i to Čarnopiski Filip zlato u bacanju diska, Đorđe Ilić bronzu u bacnju kugle, Čančarević Anja bronzu u bacanju diska i Dokmanović Jovana srebro i bronzu u disku i kugli. Treneri Krtinić Danilo, Tomašević Dragana i Macanović Slobodan ističu da su zadovoljni početkom sezone na otvorenom, ali ističu da pravi rezultati tek dolaze.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: