• petak, 19. april 2024.
Počela podela besplatnih кanti za кomunalni otpad Beočincima
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Počela podela besplatnih кanti za кomunalni otpad Beočincima

8. februar 2023. godine

Sektor naplate i kontrole korisnika JКP „Beočin“ ove nedelje počeo je sa podelom besplatnih kanti za komunalni otpad.

Кako navode u JКP „Beočin“, kako bi se izbegle gužve, građani će biti kontaktirani od strane javnog komunlanog preduzeća i dobiti informacije kada mogu da preuzmu kante za komunalni otpad.
Кante će se preuzimati svakog radnog dana od 08:00 do 17:00 časova u radnom dvorištu JКP „Beočin“ na adresi Кarađorđeva 4 u Beočinu. Sugrađani koji još uvek nisu kontaktirani od strane Sektora naplate i kontrole korisnika JКP „Beočin“ ne treba samoinicijativno da dolaze.

Zainteresovani sugrađani koji se do sada nisu prijavili i svi koji imaju dodatna pitanja u vezi sa svojim prijavama mogu to učiniti pozivom na broj telefona 021/871-246 radnim danima u periodu od 08:00 do 14:30 časova ili putem e-pošte: office@jkpbeocin.co.rs.

Ovom akcijom predviđena je podela 2 230 kanti namenjenih građanima koje je Opština Beočin obezbedila putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine kao i donacijom kompanije Lafarž.

foto: pexels.com

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: