• petak, 31. mart 2023.
Nagrade za komšije
Društvo | Zabava | Vesti
0 Komentara

Nagrade za komšije

28. februar 2023. godine

Otkako je oformljena rubrika “Кomšija piše” u našem listu, sa svojim tekstovima javilo nam se više desetina komšija širom Srema. Na ovaj način, putem reportaže, vesti ili neke vrste eseja, oni su našim čitaocima uspeli da približe život sredine u kojoj žive, iskoristivši priliku da o događajima, ljudima i pojavama u svom okruženju pišu iz sopstvenog ugla.

U znak zahvalnosti i podrške njihovom daljem angažmanu, s tim u vezi, Sremske novine su pripremile i simbolične nagrade za one najbolje i najaktivnije, kako bi sačuvali uspomenu na to da su bar na trenutak bili u “koži” naših novinara.

Za prvu reportažu koja nam je stigla, probivši “led” toplom ljudskom pričom, nagrađena je Mitrovčanka Svetlana Mišić Pacula. Za reportaže i vesti koje nam redovno šalje sa pordučja opštine Inđija, poklon-paket dobila je Nataša Кosanović, dok je za svoje eseje kojima u čitaocima budi najdublje emocije nagrađen Boris Miljković iz Starih Banovaca. Potrebno je napomenuti i to da je jedna nagrada upravo na putu za Bijeljinu, odakle nam je Nikola Marjanović poslao simpatičnu priču na koju je naišao prilikom posete Šidu.

Vaše reportaže i dalje primamo. Možete nam ih poslati putem mejla na adresu: komsijapise@sremskenovine.co.rs.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: