• nedelja, 16. jun 2024.
Nagrade za šidske gimnazijalce
Kultura | Vesti | Šid
0 Komentara

Nagrade za šidske gimnazijalce

3. jun 2024. godine

Na Festivalu srednjoškolskog teatra TIN FEST održanom u Kruševcu, dramska sekcija Gimnazije “Sava Šumanović” Šid predstavila se sa predstavom “Gospođa ministarka”, po tekstu Branislava Nušića, a u režiji prof. Brankice Rac.

Gimnazijska scena je sa ovom predstavom osvojila brojne nagrade: 2.mesto za najbolju predstavu po oceni stručnog žirija, 2. mesto za najbolju predstavu po oceni vršnjačkog žirija, najbolji glumci predstave: Srna Aničić i Stevan Drakulić, najbolji kostim, najbolja glumica Festivala Srna Aničić, koja je takođe dobila nagradu i za najbolji scenski govor.

Predstava će biti odigrana i u Šidu, u sali KOC-a u četvrtak, 6. juna sa početkom u 20 sati. Ulaz je dobrovoljni prilog.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: