• nedelja, 25. februar 2024.
Počela podela energetskih vaučera u Sremskoj Mitrovici
Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Počela podela energetskih vaučera u Sremskoj Mitrovici

26. januar 2023. godine

U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici 26. januara počela je podela energetskih vaučera građanima koji su stekli pravo na ovaj vid pomoći.

Građani će biti pozivani od strane komisije da preuzmu energetske vaučere prema konačnoj rang-listi koja je napravljena na osnovu pristiglih zahteva i ostvarenog prava, predato je ukupno 947 prijava, od toga je važećih 880. Grad Sremska Mitrovica je za ovu namenu izdvojio 8,5 miliona dinara, u prvom programu 5, dok je dodatnih 3,5 zahvaljujući uštedama.

Prilikom dobijanja vaučera građani mogu da idu na stovarišta i za sopstveni novac u iznosu od 10 hiljada dinara kupe šta im je potrebno, drvo, ugalj, pelet ili briket. Neophodno je da kasnije dođu u Gradsku kuću, podnesu zahtev, sa svojim imenom i prezimenom, adresom i računom banke na koji će se vršiti refundacija troškova.

Rang-lista je postavljena na oglasnim tablama Grada Sremska Mitrovica i na internet stranici Centra za socijalni rad “Sava”. Rok za da se iskoriste vaučeri je tri meseca od dana preuzimanja.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: