• petak, 19. jul 2024.
Od ponedeljka počinju pijave za besplatne kante u Beočinu
Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Od ponedeljka počinju pijave za besplatne kante u Beočinu

27. januar 2023. godine

Opština Beočin i JKP „Beočin“ obaveštavaju građane da od ponedeljka 30. januara počinju prijave za podelu besplatnih kanti za komunalni otpad koje su namenjene građanima. Svi zainteresovani prijave mogu podnositi telefonskim putem na broj telefona 021 871 246 radnim danima u periodu od 08:00 do 14:30 časova ili putem e-pošte: office@jkpbeocin.co.rs .

Prijava treba da sadrži ime i prezime, mesto, adresu, broj mobilnog telefona, broj fiksnog telefona, broj članova domaćinstva, korisnički broj sa računa za komunalne usluge kao i podatak o tome da li korisnik ima oštećenu kantu ili nije nikada dobijao kantu.

Prijavljivanje će trajati do popunjavanja kapaciteta, a podela kanti će se vršiti počevši od 06. februara, prema utvrđenom spisku u skladu sa kriterijumima da korisnik mora biti fizičko lice, sve obaveze za komunalne usluge moraju biti u celosti regulisane i mora biti stanovnik opštine Beočin.

Korisnici koji ispunjavaju uslove biće kontaktirani telefonskim putem radi obaveštenja o mestu i terminu preuzimanja, kako bi se izbegla gužva. Prioritet će imati domaćinstva sa više članova i korisnici koji nisu dobijali kante u prethodnih pet godina. Prijave od strane korisnika koji žive u stambenim zgradama ili na lokacijama u blizini kojih postoje kontejneri za komunalni otpad, neće se razmatrati. Nepotpune prijave ili prijave sa netačnim ili pogrešnim podacima takođe neće biti razmatrane.

Ovom akcijom predviđena je podela 2230 kanti namenjenih građanima koje je Opština Beočin obezbedila putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine kao i donacijom kompanije “Lafarž”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: