• sreda, 27. septembar 2023.
Podeljeni besplatni udžbenici u Beočinu
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Podeljeni besplatni udžbenici u Beočinu

11. septembar 2023. godine

U Osnovnoj školi „Jovan Grčić Milenko” u Beočinu u petak od 8 do 16 časova organizovana je podela besplatnih udžbenika koje je i ove godine za sve osnovce obezbedila Opština Beočin.

Tim povodom, školu su posetili predsednik Skupštine opštine Beočin Nemanja Vilić i članovi Opštinskog veća Mihajlo Božić i Dragana Šuvaković koji su roditeljima i učenicima uručili komplete udžbenika i poželeli svima uspešan početak školske godine.

Prema rečima člana Opštinskog veća Mihajla Božića ova praksa će u opštini Beočin biti nastavljena i u narednom periodu, a od ove jeseni počinju značajna ulaganja u gotovo sve školske objekte na teritoriji opštine.

-Drago mi je što smo pored besplatnih udžbenika i besplatnog vrtića za naše najmlađe sugrađane, ove godine uveli i besplatnu maturu za osnovce. Beočin će ove jeseni dobiti i rekonstruisan centralni vrtić a pokrenuli smo i važno pitanje ulaganja u školske objekte na teritoriji opštine. Uspeli smo da obezbedimo sredstva i pokrenemo projekte koji će u narednih godinu dana značajno unaprediti uslove za boravak i rad dece i učitelja u gotovo svim školama na teritoriji naše opštine – rekao je Božić.

Na teritoriji opštine Beočin postoje dve osnovne škole, u Beočinu i Suseku, koje u matičnim školama i područnim odeljenjima, pohađa nešto više od hiljadu učenika.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: