• petak, 1. mart 2024.
U petak Sremačko veče u Šimanovcima
Društvo | Zabava | Kultura | Vesti | Pećinci
0 Komentara

U petak Sremačko veče u Šimanovcima

5. decembar 2022. godine

U Domu Kulture u Šimanovcima, Udruženje žena “Šimanovčanke” u saradnji sa Savetom mesne zajednice Šimanovci i Kulturnim centrom Pećinci pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave organizuje 9. decembra sedmo Sremačko veče “U srcu Srema”.

U kulturno-umetničkom programu učestvuju pesnici i pisci iz Srema – Radivoj Prokopijević Proka, Đoka Filipović, Stevan Vidović Brica, Milan Dudić Mića i Aleksandar Saša Đorđević, a program će upotpuniti veterani Kulturno-umetničkog društva “Iskon” iz Šimanovaca i šimanovački tamburaši.

Posetioci Sremačke večeri biće u prilici da se druže sa pesnicima, ali i da pogledaju monodramu “Kosana, udovica ovdašnja”, rađenu po motivima iz zbirke priča Đoke Filipovića “Sremački divani”, u režiji Slobodana Stankovića, u kojoj igra članica Dramske sekcije pećinačkog Kulturnog centra Jelena Nedeljković.

Sremačko veče počinje u 19.00 časova.

pecinci.org

  

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: