• subota, 24. februar 2024.
Tokom vikenda otkriveno 59 pijanih vozača
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Tokom vikenda otkriveno 59 pijanih vozača

26. decembar 2022. godine

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, prilikom kontrole saobraćaja ovog vikenda, otkrili su 59 saobraćajnih prekršaja vožnje pod uticajem alkohola, među kojima pet prekršaja nasilnička vožnja.

Policija u Staroj Pazovi zaustavila je pedesetčetvorogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 2,63 promila alkohola u organizmu, četrdesettrogodišnjeg vozača „forda“ sa 2,30 promila alkohola i četrdesetjednogodišnjaka koji je upravljao „opelom“ sa 2,10 promila alkohola u organizmu.

U Pećincima je zatečen četrdesetdvogodišnji vozač „folksvagena“ sa 2,14 promila alkohola u organizmu a u Rumi četrdesetjednogodišnjak koji je vozio „bmv“ sa 2,13 promila alkohola.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: