• petak, 19. jul 2024.
Loкalni PORI tim na nacionalnoj кonferenciji “Navijamo za roditelje”
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Loкalni PORI tim na nacionalnoj кonferenciji “Navijamo za roditelje”

16. decembar 2022. godine

Šesta nacionalna konferencija o ranom razvoju i roditeljstvu “Navijamo za roditelje” okupila je profesionalce iz različitih oblasti, donosioce odluka, predstavnike privatnog sektora, istraživače, medije, roditelje i staratelje. Tema konferencije bilo je unapređenje praksi i širenje politika i kvalitetnih stručnih inovacija.

Članovi lokalnog tima za rane intervencije, profesionalci iz Predškolske ustanove “Pčelica”, Razvojnog savetovališta i ŠOSO “Radivoj Popović” bili su učesnici na ovoj konferenciji. Na panel diskusiji sa temom “Održiva rešenja za širenje Programa porodično orjentisane rane intervencije u Srbiji” govorila je članica mitrovačkog PORI tima, psihološkinja PU “Pčelica” Jelisaveta Sanadrović.

U fokusu ovogodišnje konferencije jeste put od pojedinačnih mera i zakona do usvajanja jedinstvene politike ranog razvoja dece i uspostavljanja standardizovanih, održivih usluga i programa podrške deci i porodicama kroz sisteme zdravlja, obrazovanja i socijalne zaštite. Razvoj transdisciplinarnog pristupa u kojem eksperti različiti profesija zajedno rade na pružanju odgovarajuće podrške roditeljima i deci na najmlađem uzrastu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: