• utorak, 3. oktobar 2023.
Novi prozori za školu u Lugu
Društvo
0 Komentara

Novi prozori za školu u Lugu

7. novembar 2022. godine

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković prošle nedelje je obišla područnu jedinicu Osnovne škole „Jovan Popović“ u Lugu gde je u toku zamena školskih prozora i vrata, koju je omogućila Opština Beočin.

Predsednica Janković se tom prilikom sastala sa direktorkom škole Tatjanom Кrstić i njenim kolegama i saradnicima.

– Jesen u osnovnoj školi „Jovan Popović“ u Lugu počela je u znaku dobrih promena i drago mi je što smo kao lokalna samouprava bili u mogućnosti da u prvoj fazi učinimo prvi korak ka rešavanju dugogodišnjeg problema zamene dotrajale spoljnje stolarije u ovoj školi – istakla je predsednica Janković tokom posete.

Кako bi zajednički obezbedili bolje uslove za rad i boravak naših učitelja i đaka, Opština Beočin će i u narednom periodu nastojati da bude partner školama kako direktnim finansiranjem projekata tako i posredovanjem u cilju konkurisanja za sredstva na pokrajinskim i republičkim konkursima.

Opština Beočin

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: