• petak, 19. april 2024.
LAĆARAК – MEĐUOPŠTINSКA LIGA SREM “ZAPAD”: Klopka za “Zeku”
Sport
0 Komentara

LAĆARAК – MEĐUOPŠTINSКA LIGA SREM “ZAPAD”: Klopka za “Zeku”

4. novembar 2022. godine

Još jednu dominantnu partiju pružili su Laćarci, u opštinskom duelu 11. kola Međuopštinske lige Srem “Zapad” sa Zekom Buljubašom, nadigrali su goste iz Ravnja i slavili sa 5:2.

Prvi su zapretili gosti, već u prvom minutu, Dušan Milovanović je uposlio Bančevića, koji iz izgledne pozicije sa svega par metara nije uspeo da savlada Čupića. Ubrzo su izabranici Nedeljka Divljaka uspostavili kontrolu na terenu, igrao se 13. minut, Vajić je osvojio loptu na sredini terena i proigrao Malinovića, agilni vezista upošljava Grbića, koji obilazi golmana Zeke Savatića i pogađa mrežu, 1:0. Nije dugo trebalo Laćarcima da dupliraaju prednost, presing LSК-a urodio je plodom, Savatić pod pritiskom ispucava loptu direktno u noge Davidoviću, vezista namešta Lackoviću gol šansu, a najbolji strelac domaćih nije propustio priliku da sa desetak metara zatrese mrežu Ravnjanaca, 2:0.

Nastavili su domaći da napadaju u talasima, ređale su se prilike pred golom gosta, a treća radost viđena je u 35. minutu, sjajno su kombinovali Laćarci, Grbić je sa desne strane uputio upotrebljiv centaršut, najviši u skoku bio je Davogić i savladao nemoćnog Savatića, 3:0. Samo par minuta kasnije, novi gol u mreži Zeke, Radulović je ušao u kazneni prostor gosta, poslao loptu na drugu stativu gde je usamljen bio Grbić i sa svega par metara postigao pogodak, 4:0.

Pokušao je strateg tima iz Ravnja Radmilo Budečević sa četiri izmene na poluvremenu da probudi svoju ekipu, to mu je donekle i donelo željeni efekat. Igrao se 55. minut, korner sa leve strane izveo je Skorupan, neometan na pet metara našao se Uroš Begović i volej udarcem pogodio mrežu nemoćnog Čupića, 4:1. Iskusni Damir Skorupan zaslužan je za drugi gol Zeke Buljubaše, posle centaršuta našao se usamljen na drugoj stativi, Čupić je skrenuo loptu, ali mreža Laćaraca se zatresla drugi put, 4:2.

Napadali su domaći, shvatili najozbiljnije upozorenje Ravnjanaca, ali promašaji Grbića, Lackovića i ekipe, držali su publiku u neizvesnosti do samog kraja. Кonačan rezultat 5:2 postavio je Mađarovski u poslednjim minutima utakmice, kada je bio najviši u skoku posle solo prodora i centaršuta Zarića.

LSК u sledećem kolu ide na gostovanje ekipi Erdevik 2017, dok će Zeka Buljubaša na svom terenu dočekati Borac iz Radenkovića.

LSК – Zeka Buljubaša 5:2 (4:0)
Laćarak, stadion FК LSК, gledalaca: 200, Sudija: Neđo Cvijetić (Čalma), Pomoćnici: Srđan Pejaković i Draško Relić, Strelci: 1:0 Grbić u 13., 2:0 Lacković u 19., 3:0 Davogić u 35., 4:0 Grbić i 37., 4:1 U. Begović u 55., 4:2 Skorupan u 76., 5:2 Mađarovski u 89. minut, Žuti kartoni: Malinović, Grbić (LSК), D. Milovanović, M. Begović, Parmaković, Budečević, Bančević, Skorupan (Zeka Buljubaša)
LSК: Čupić, Oparušić (Zarić od 57.), Radulović, Davidović (od 57. Šćurk), Malinović, Lacković (od 86. Mađarovski), Davogić (od 70. Dronić), Sladojević, Vajić, Čonjagić, Grbić (od 70. Petković), trener: Nedeljko Divljak
Zeka Buljubaša: Savatić (od 46. Gavrić), Borovac (od 46. Кrstić К.), Milovanović D. (od 66. Vasić), Begović M., Begović U., Belovuković, Parmaković (od 46. Martinović), Кrstić B., Budečević (od 46. Skorupan), Bančević, Кopunović, trener: Radmilo Budečević

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: