• subota, 24. februar 2024.
ŽRK “Srem” obeležio slavu
Sport
0 Komentara

ŽRK “Srem” obeležio slavu

30. avgust 2022. godine

Članovi ŽRK “Srem” su kao i godinama unazad obeležili Krsnu slavu kluba – Veliku Gospojinu. Prvi deo proslave obeležen je u crkvi uz prisustvo igračica, rukovodstva kluba i velikog broja roditelja.

U drugom delu proslave odigrana je prijateljska utakmica u hali “Pinki” na kojoj su učestvovale igračice svih selekcija ovog veoma popularnog kluba u Sremskoj Mitrovici.

U trećem delu proslave održano je druženje u foajeu sportskog centra gde su rukovodstvo kluba i igračice uživali u domaćim specijalitetima koje su pripremili njihovi roditelji.

Ovo je pravi primer i ostalim klubovima u bilo kom sportu, kako treba organizovati rad kluba, kako treba raditi sa igračima i okupljati ih i van terena.

ŽRK “Srem” je klub svetlih tradicija. Takmiče se u Super B ženskoj rukometnoj ligi Srbije sa velikim uspehom i jedan su od najtrofejnijih klubova u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: