• subota, 13. avgust 2022.
ZAVRŠEN VELIKI MEĐUNARODNI PANONA TURNIR
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

ZAVRŠEN VELIKI MEĐUNARODNI PANONA TURNIR

16. januar 2017. godine

Prva nagrada pripala Mitrovčanima

Sremska Mitrovica – Reflektori su ugašeni. Ovogodišnji 29. po redu „Panona“ Futsal turnir je završen. Sa šest kategorija u kojima se takmičilo 89 ekipa sa 900 igrača malog fudbala Sremska Mitrovica je u protekle gotovo tri nedelje bila prava prestonica futsala u Srbiji. Odigrano je 137 utakmica, viđeno pregršt golova, odličnih poteza, a u žaru borbe nisu izostale ni sportske (i one druge) nesuglasice.

U konkurenciji Seniora na finalnoj utakmici sastale su se dve ekipe koje su u svojim redovina imali nekoliko bivših i nekoliko sadašnjih čanova Futsal reprezentacije Srbije što je na veoma borbenoj utakmici na parketu doprinelo tome da je veliki broj gledalaca sa uživanjem pratio sve poteze igrača i jedne i druge ekipe. U finalnoj utakmici sastale su se ekipe Kladionice Soker iz Beograda i Mega špedicija Butik Egzit iz Sremske Mitrovice. Pobedila je ekipa iz Mitrovice rezultatom 7:1 i tako osvojila epitet najbolje, kao i novčanu nagradu od 600 000 dinara.
Ekipa je igrala u sastavu: Josimović Nikola, Živković Borislav, Živić Milan, Živanović Aleksandar, Stanojević Stefan, Šošo Igor, Krstić Nenad, Lazarević Jovan, Sladojević Uroš i Kopanja Simeon. Selektor ekipe je Vladan Milovanović.

Za najboljeg golmana u konkurenciji Seniora izabran je Josimović Nikola, najbolji strelac je Lazarević Jovan – obojica iz pobedničke ekipe dok je za najboljeg igrača proglašen Milun Božić iz ekipe Sokera

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: