• ponedeljak, 22. jul 2024.
Budžetskim studentima u Vojvodini vaučeri za kulturne i sportske manifestacije
Društvo | Vesti
0 Komentara

Budžetskim studentima u Vojvodini vaučeri za kulturne i sportske manifestacije

24. januar 2018. godine

U okviru realizacije projekta za unapređenje kulturno – sportskih aktivnosti studenata u akademskoj 2017/2018. godini, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, prof. dr Zoran Milošević uručio je danas 21.403 vaučera predstavnicima studentskih parlamenata 14 fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, i 9 visokih škola, čiji je osnivač Skupština AP Vojvodine.

2Reč je o projektu vrednom 3,5 miliona dinara, koji je Sekretarijat pokrenuo u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom i predstavnicima UNS-a. Cilj je bio da se studentima ponude i učine dostupnim kvalitetni kulturni i sportski sadržaji, koji će njihov život u sklopu studiranja učiniti sadržajnijim, uz odabrane kulturne vrednosti.

– Na ovaj način studenti će moći da posete najuglednije kulturne ustanova širom Vojvodine, kao i da koriste usluge i sadržaje sportskih centara koji su im u njihovim gradovima na raspolaganju, istakao je prof. dr Milošević, i pohvalio lokalne samouprave koje su takođe pomogle da cene vaučera iznose simboličnih 150 dinara. Nakon zamene vaučera za ulaznicu, oni će biti naplativi preko Studentskog kulturnog centra.

Pored Srpskog narodnog pozorišta, Novosadskog pozorišta i SPC „Vojvodina“ u Novom Sadu, institucije koje su se pridružile ovom projektu su i narodna pozorišta i sportski centri u Somboru, Subotici, Kikindi, Zrenjaninu, Vršcu i Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: