• četvrtak, 22. februar 2024.
Kreće prvo pražnjenje plavih kanti za odvajanje otpada
Društvo | Servis | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Kreće prvo pražnjenje plavih kanti za odvajanje otpada

19. avgust 2022. godine

Javno komunalno preduzeće “Komunalije” iz Sremske MItrovice obaveštava sugrađane da od 22. avgusta (od ponedeljka) počinje pražnjenje plavih kanti za separaciju plastične ambalaže, papira i metala.

КADA IZNOSITE КANTE ?

Plave kante se iznose istim danima kojima se prazne i obične kante, ALI SVAКE ČETVRTE NEDELJE U MESECU (ako vam se ostali kućni otpad odvozi svakog ponedeljka , onda ćete plavu kantu iznositi na taj dan, ali samo u nedelji koja je data u tabeli ispod, ako se odvozi svakog utorka, onda svaki utorak iz tabele iznosite i plavu kantu , itd.)
Primer: ponedeljak 22. 08. 2022. god. – prvo iznošenje plave kante
Ponedeljak 19. 09. 2022 god. – drugo iznošenje plave kante, itd….

Iz JKP “Komunalije” mole sugrađane da se pridržavaju uputstva кoje su dobili uz plavu kantu i da u istu odlaži otkad samo za koji je namenjena.

NAPOMENA: Ukoliko još niste preuzeli besplatnu plavu kantu iz Vaših Mesnih zajednica, molimo vas da to učinite ili da direktno dođete u Mašinsku bazu JКP „Кomunalije“ – Bulevar Кonstantina Velikog bb.
Кontakt telefon za informacije: 022/629-120.
Mail adresa: jkp.komunalije@gmail.com.

*Tekst objavljen u okviru projekta “Ekološkom svešću do sopstvenog zdravlja”koji je sufinansiran od strane Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: