• ponedeljak, 15. jul 2024.
Maletić pobednik auto kros Nagrade Srema u Šašincima
Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Maletić pobednik auto kros Nagrade Srema u Šašincima

28. maj 2023. godine

Šašinci- U Šašincima je proteklog vikenda održan pravi automobilski spektakl. Na auto kros areni održana je prva trka ovogodišnjeg nacionalnog šampionata u auto krosu u organizaciji kluba ASU Syrmien racing team, auto kros kluba iz Rume koji uz podršku Grada Sremska Mitrovica trenira i takmiči se na areni u Šašincima. Nacionalno i otvoreno prvenstvo Sportske automobilske auto kros asocijacije Srbije “Nagrada Srema 2023” održano je pokroviteljstvom Grada Sremska Mitrovica i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Pobednik auto kros takmičenja u Šašincima je Miša Maletić, iz kluba domaćina ASU Syrmien racing. On je bio prvoplasirani u  atraktivnoj super bagi klasi, što mu je obezbedilo nagradu kao pobedniku prvenstva u Šašincima.

Ovom  sportskom događaju prisustvovali su zamenik gradonačelnice Sremske Mitrovice Petar Samardžić i načelnik Gradske uprave za kulturu i sport Vasilj Ševo, koji su pobednicima uručili pehare.

(foto: Zlatan Precanica)

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: