• nedelja, 19. maj 2024.
Čišćenje divlje deponije u Beočinu
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Čišćenje divlje deponije u Beočinu

6. februar 2023. godine

Nakon nedavno sprovedenog čišćenja velike divlje deponije u Suseku, tokom protekle nedelje u zajedničkoj akciji Opštine Beočin i JKP „Beočin“ očišćena je još jedna deponija u Ulici Nikole Tesle u Beočinu.

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković je sa ekipom javnog komunalnog preduzeća obišla radove na terenu i tom prilikom najavila još ovakvih aktivnosti u narednom periodu.

-Uvažavajući sugestije naših sugrađana koji su prijavljivali probleme i kroz saradnju sa zaposlenima u javnim komunlanom preduzeću, dobili smo lokacije koje ćemo planski pokušati da rešimo i skrenemo pažnju na ovaj problem kroz javne akcije čišćenja. Pored saradnje sa JKP „Beočin“, naši partneri su i Nacionalni park „Fruška gora“ koji će Beočinu obezbediti sadnice za pošumljavanje, a lokalna samouprava će i kroz raspoložive konkurse nastaviti da aplicira za sredstva koja su neophodna za zahtevnije projekte – istakla je predsednica Janković.

Lokalna samouprava se zahvaljuje svim sugrađanima koji ukazuju na nepropisno odlaganje smeća na javnim površinama kao i zaposlenima u javnom komunalnom preduzeću na dobroj saradnji i spremnosti da se regaguje u što kraćem roku. Sugrađanima se upućuje apel da ne odlažu otpad u prirodi i na za to nepredviđena mesta, kao i da shodno mogućnostima nastavljaju da prijavljuju probleme koje primete u svojoj okolini.

foto: I. Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: