• četvrtak, 22. februar 2024.
Bogat trodnevni program za seosku slavu
Društvo | Zabava | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Bogat trodnevni program za seosku slavu

18. avgust 2022. godine

Savet mesne zajednice Šimanovci je i ove godine pripremio bogat program obeležavanja seoske slave, objedinjen u trodnevnu manifestaciju pod nazivom „Dani Šimanovaca“.

Od petka, 19. avgusta do nedelje 21. avgusta Šimanovčane i njihove goste očekuju brojni sadržaji za sve uzraste i ukuse – od fudbalskih utakmica i defilea i koncerta folklornih društava, preko zabavnog sadržaja za decu i koncerta evergrin muzike, do polaganja venaca na spomenike žrtvama oba rata i Kulturnog vašara.

Šimanovački Savet mesne zajednice i ove godine program obeležavanja seoske slave pripremio je u saradnji sa Kulturnim centrom Pećinci, a pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: