• subota, 13. april 2024.
Slava u Popincima 24, 25. i 26. jula
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Slava u Popincima 24, 25. i 26. jula

19. jul 2022. godine

Za obeležavanje seoske slave Mesna zajednica Popinci je pripremila trodnevni program objedinjen pod nazivom „… Tačke popinačke…“.

Program obeležavanja počinje u nedelju, 24. jula, kada će od 13.00 časova biti održana lovačka šicara. U 17.00 časova počinje izložba ženskog stvaralaštva, a u 17.30 prijateljska fudbalska utakmica između domaćeg Napretka i FК Hajduk iz Višnjićeva. Vrhunac prvog dana je koncert grupe Garavi sokak koji počinje u 20.30 časova.

Ponedeljak, 25. jul, rezervisan je za Popinačku kotlićijadu koja počinje u 17.00 časova i za Popinački šahovski turnir od 18.00 časova.

U utorak, 26. jula, u 10.00 časova, predstavnici Opštine Pećinci i Mesne zajednice Popinci položiće venac na spomenik palim borcima i žrtvama fašizma u Drugom svetskom ratu.

Program obeležavanja seoske slave pripremljen je u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Pećinci, Lovačkim društvom Popinci, FК „Napredak“ i Udruženjem žena „Popinčanke“.

Pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: