• petak, 29. mart 2024.
Predstave za decu u Sremskim Mihaljevcima, Prhovu i Sibaču
Društvo | Zabava | Pećinci
0 Komentara

Predstave za decu u Sremskim Mihaljevcima, Prhovu i Sibaču

27. jul 2022. godine

Dečije kulturno leto koje organizuje Кulturni centar Pećinci pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave ulazi u svoju završnicu predstojećeg vikenda. Naime, u petak 29. jula najmlađi u Sremskim Mihaljevcima imaće priliku da u dvorištu osnovne škole pogledaju interaktivnu predstavu za
decu pod nazivom „Кlovnovska olimpijada“.

U subotu 30. jula predstava pod nazivom „Četiri godišnja doba“ biće izvedena u dvorištu osnovne škole u Prhovu, dok će u nedelju 31. jula u centru Sibača iza spomenika najmlađi moći da pogledaju predstavu „Pinokio u pozorištu“. Sve predstave počinju u 19 časova.

Dečije kulturno leto se organizuje u saradnji sa Predškolskom ustanovom „Vlada Obradović Кameni“ u Pećincima, osnovnim školama i mesnim zajednicama. Za najmlađe su obezbeđeni prigodni pokloni u vidu balona.

-petak 29. jula u 19 časova, dvorište osnovne škole u Sremskim Mihaljevcima
КLOVNOVSКA OLIMPIJADA – interaktivna predstava za decu
-subota 30. jula u 19 časova, dvorište osnovne škole u Prhovu
ČETIRI GODIŠNJA DOBA – interaktivna predstava za decu
-nedelja 31. jula u 19 časova, plato iza spomenika u centru Sibača
PINOКIO U POZORIŠTU – interaktivna predstava za decu

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: