• ponedeljak, 2. oktobar 2023.
Program unapređenja položaja mladih opštine Šid 2023-2027.
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Program unapređenja položaja mladih opštine Šid 2023-2027.

1. septembar 2023. godine

Opština Šid i Ministarstvo turizma i omladine potpisali su ugovor o realizaciji Projekta “Program za unapređenje položaja mladih opštine Šid za period 2023—2027. godine” u okviru Javnog konkursa za podršku jedinicama lokalne samouprave u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou.

Realizacijom ovog projekta, opština Šid dobiće istoimeni strateški dokument kojim će se uspostaviti osnov za dalji razvoj i unapređenje omladinske politike, sa posebnim osvrtom na unapređenje društvenog položaja mladih i stvaranje uslova za aktivno učestvovanje u društvenom životu zajednice.

Ugovor o realizaciji Projekta potpisali su ministar turizma i omladine, Husein Memić i šef Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, Željka Jarić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: