• četvrtak, 22. februar 2024.
Bećarijada u Martincima
Društvo | Zabava | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Bećarijada u Martincima

25. jul 2022. godine

U nedelju 31. jula, sa početkom u 8 časova održaće se Prva dečija bećarijada u Martincima, na gazdinstvu porodice Stojnić (Radnička 27) i stadionu FК Borac.

Bećarijada je zamišljena kao manifestacija koja zaokružuje priču o projektu “Od semenke do zrelog ploda”. Predškolci iz Martinaca su prošle godine poželeli da saznaju kako se rađa, raste i razvija jedna biljka. Uz saradnju vaspitačice Slavice Jovanović i Poljoprivrednog gazdinstva Stojnić deca su kao glavni učesnici projekta odgajili svoj paradajz i papriku, prateći sve faze razvoja biljke od semena do zrelog ploda.

Na kraju sezone je od plodova njihovog rada skuvan bećarac uz druženje. Tada su poželeli da svoje lepo iskustvo podele sa drugarima iz drugih grupa, pa se rodila ideja da se uz kuvanje bećarca organizuju i sportske igre takmičarsko-zabavnog karaktera gde će se pokazati ko je pravi Bećar.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: