• ponedeljak, 20. maj 2024.
“Sremicama” nagrada za najlepše etno jaje
Pećinci | Zabava
0 Komentara

“Sremicama” nagrada za najlepše etno jaje

3. maj 2022. godine

Drugog dana Uskrsa, na manifestaciji “Tucijada” u Dvorovima kod Bjeljine, koju organizuje Udruženje žena “Beli anđeo”, pored brojnih udruženja iz cele Srbije, Republike Srpske i Hrvatske, učestvovalo je i pećinačko Udruženje žena “Sremica”. Tradicionalna zabavna uskršnja manifestacija u Dvorovima okuplja sve one koji čuvaju tradiciju, kulturu i običaje našeg naroda, a pored zabave bila je i takmičarskog karaktera.

Na manifestaciji je birano najjače jaje, najlepše našarano jaje, najlepše ukrašen uskršnji sto, najlepša uskršnja pogača, ali i najlepše etno jaje.

Кako je rekla predsednica udruženja “Sremica” Mara Milovanović, članice pećinačkog udruženja osvojile su nagradu upravo za najlepše etno našarano jaje, a dugogodišnje prijateljstvo sa članicama udruženja “Beli anđeo” svake godine rezultira uzajamnim posetama, druženjima i razmenom iskustava.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: