• petak, 19. april 2024.
Obnovljena autobuska stajališta
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Obnovljena autobuska stajališta

3. maj 2022. godine

Savet mesne zajednice Prhovo priveo je kraju radove na popravci autobuskih stajališta, koja su bila u značajnoj meri oštećena. Po rečima predsednika Saveta Ivana Кonjevića, na sva tri postojeća stajališta bile su izlomljene ploče leksana koje služe za zaštitu putnika koji čekaju prevoz od nepovoljnih vremenskih uslova.

-Leksan je uništen delom kao posledica nevremena, a delom su oštećenja izazvali neodgovorni pojedinci. Sva tri stajališta su obnovljena zahvaljujući podršci Opštine Pećinci, pa će ubuduće putnicima pružati mnogo bolju zaštitu“Ž – izjavio je Кonjević.

On je najavio da je za naredni period u planu postavljanje i jednog novog stajališta kod mesnog pravoslavnog hrama, u pravcu prema Šimanovcima gde, kako je rekao, oduvek postoji stanica javnog prevoza, ali stajalište do sada nije postavljeno.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: