• petak, 24. maj 2024.
Akcija uređenja škole, ali i druženje uz pečenje kolača
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Akcija uređenja škole, ali i druženje uz pečenje kolača

19. maj 2022. godine

Povodom obeležavanja Dana opštine Pećinci, učenici i osoblje Osnovne škole “Slobodan Bajić Paja” u Pećincima organizovali su juče akciju uređenja školskog dvorišta i sadnju cveća, kao i pripremanje i pečenje kolača za učesnike akcije.

Kako je rekla pomoćnik direktora ove škole Slađana Bujila, ovaj vid aktivnosti je planiran za realizaciju svake godine, a nalazi se u Razvojnom planu rada škole. Cilj aktivnosti je međusobno druženje učenika, nastavnika, radnika škole i predstavnika lokalne zajednice.

Ona dodaje da je nastavnica likovne kulture Vesna Luković sa učenicima od 5. do 8. razreda organizovala sadnju cveća ispred glavnog ulaza škole i u malom školskom dvorištu, a nastavnica hemije Zorica Kosanić Mitrović je sa devojčicama pekla mafine i američke krofnice kao nagradu vrednim baštovanima. Svesrdno su pomagale kuvarice i tetkice škole.

– Škola je mirisala na cimet i čokoladu, deca su bila srećna zbog smeha i druženja, a nastavnici rešeni da ovo postane tradicionalna aktivnost – rekla je Bujila.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: