• petak, 19. april 2024.
Osumnjičeni za sedam krađa
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Osumnjičeni za sedam krađa

20. februar 2014. godine

lopov u kuciSremska Mitrovica – Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštila je da postoje osnovi sumnje da su Lj.B. i S.M. iz Šida, od početka ove godine, u Sremskoj Mitrovici, Laćarku i Mačvanskoj Mitrovici izvršili sedam krađa.

Kako navodi policija, osumnjičeni se terete da su pod izgovorom prikupljanja novčane i materijalne pomoći, ulazili u privatne kuće i krali novac, hranu i zlatni nakit. Novac su trošili za svoje potrebe, a nakit preprodavali. Ukupna materijalna šteta iznosi više od 223.000 dinara. Sumnja se da je u jednoj krađi učestvovala i Z.J, takođe iz Šida.

Protiv osumnjičenih policija je podnela krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, u redovnom postupku.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: