• sreda, 24. jul 2024.
AK “Srem” uspešan na Kupu Srbije
Sport
0 Komentara

AK “Srem” uspešan na Kupu Srbije

3. maj 2022. godine

Još jedan uspešan vikend je iza atletičara AK “Srem“. Nakon završetka Kupa Srbije u bacačkim disciplinama koji je započeo 9. aprila pa zbog nevremena odložen za 30. april „Sremci“ su u ekipnom poretku osvojili dva prva mesta, jedno drugo i jedno treće.

Najveća borba se vodila kod starijih pionira gde su bacači AK „Srem“ imali jednak broj bodova kao i AK „Sprint“ iz Badovinaca, ali su odlučili bolji plasmani po disciplinama. Najistaknutiji pionir je bio
Lazar Đaković sa dve medalje, srebrnom na bacanju koplja (600g – 39,91m) i bronzanom na bacanju kugle (4kg – 12,51m). Debitant u disciplini bacanje kladiva (4kg) David Perković je prijatno iznenadio i osvojio srebro sa 32,87m.

Prve su bile i starije juniorke gde se najviše istakla Mila Miljković pobedivši u bacanju kladiva(4kg) sa 38,08m. Milana Simić je veoma dobro bacila koplje od 600g na dalinu od 37,08m i osvojila drugo mesto
iako joj to nije primarna disciplina.

Stariji juniori su bili drugoplasirani ekipno a najistaknutiji je bio Siniša Drljača sa osvojenim trećim mestom u bacanju koplja (800g) sa 41,13m.

Starije pionirke su bile trećeplasirane u ekipnom poretku.

Treba pomenuti i one koji nisu osvojili medalju ali su učešćem došli do dragocenih bodova i tako pomogli ekipi da se domogne visokog plasmana: Teodora Samac, Iva Bežanović, Katarina Škorić, Teodora Čonić, Marko Vučenović, Iva Skakić, Marko Lukač, Luka Šajić, Filip Mitrović i Dimitrije Stanković.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: