• subota, 2. mart 2024.
Karate klub “Sirmium” najsupešniji u 2023. godini
Sport
0 Komentara

Karate klub “Sirmium” najsupešniji u 2023. godini

27. novembar 2023. godine

U subotu, 25. novembra u Sremskoj Mitrovici održan je 25. Kup Srbije za sve uzrasne kategorije u karateu. Domaćin takmičenja je bio KK “Sirmium” iz Sremske Mitrovice, a u organizaciji Karate unije Srbije. Takmičenje je otvorio gospodin Zoran Miščević ispred lokalne samouprave Sremske Mitrovice.

Na takmičenju je učestvovalo 18 klubova sa 290 takmičara od kojih 49 takmičara iz “Sirmiuma”,koji su za svoj klub osvojili 83 medalje, od kojih 40 zlatnih, 25 srebrnih i 18 bronzanih medalja. Svojim sjajnim rezultatima karatisti “Sirmiuma” su po ko zna koji put doveli svoj klub na tron sa osvojenih 279 bodova, drugoplasirani je bio YU Karate Do sa 48 bodova i trećeplasirani Karate klub “Uljma” sa 46 bodova. Karate klub “Sirmium”  je takođe proglašen i za najuspešniji klub u 2023 godini.

Za najboljeg takmičara proglašen je Srđan Ilić, a za najbolju takmičarku Nina Dragojlović, oboje iz “Sirmiuma”. Pored njih dvoje, takmičari koji su se istakli svojim umećem i veštinom i koji zaslužuju pohvale su: Andrea Aničić, Vuk Petrović, Nemanja Žunić, Jelena Tomić, Mihajlo Tomić, Luka Petrović i Nina Erak.

Zlato u pojedinačnoj kategoriji u katama osvojili su: Mihajlo Kovač, Milica Đonlić, Anja Erak, Isidora Dragojlović, Uroš Šimunovački, Luka Miščević, Kosta Petković, Tamara Ivković, Nina Erak, Anđela Parović, Mateja Miščević, Jovan Vojnović, Vuk Petrović, Teodora Popović, Ognjen Milošević, Nemanja Žunić, Andrea Aničić, Nina Dragojlović i Srđan Ilić. U borbama zlato su osvojili: Luka Petrović, Isidora Dragojlović, Mila Stanić, Andrea Aničić i Nina Dragojlović.

Srebro u katama su osvojili: Una Đukić, Mila Stanić, Nebojša Projović, Luka Petrović, Jasmina Lipić, Elena Vladisavljević, Mateja Nikolić, Uroš Popović, Mihajlo Jeftić, Mladen Marković, Mihajlo Tomić, Jelena Tomić i Đorđe Kopčić. U borbama srebro su osvojili: Mihajlo Tomić, Mia Milošević i Srđan Ilić.

Bronzanu medalju su osvojili: Mina Mujkić, Emili Ostojin, Anja Bjelkić, Janko Čief, Mile Pavlović, Mina Kozeljac, Milica Korizma, Vladimir Birovljev, Aleksej Vladisavljević, Teodora Živić, Lena Tešić, Filip Petković, Lazar Korizma, Maša Krivošija, Đurđina Ilić i Bojana Sretenović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: