• subota, 24. februar 2024.
RUKOMET: Inđija – Kikinda Grindeks 19: 22 (8: 12)
Sport
0 Komentara

RUKOMET: Inđija – Kikinda Grindeks 19: 22 (8: 12)

4. april 2022. godine

RK “Inđija” – RK “Kikinda Grindeks” Kikinda 19: 22 (8: 12).

Inđija. Hala sportova, gledalca oko 100. Sudije: Danijel Trivković i Boriša Milosavljević iz Beške. Delegat: Saša Pavlović iz Valjeva. Isključenja: “Inđija”: 8′, “Kikinda Grindeks” 10′. Sedmerci: “Inđija”: 3/3, “Kikinda Grindeks” 2/1.

RK “Inđija”: Draško, Baljak 1, Gaćinović 5, Uroš Živković, Rudić 4, Šotra3, Vladimir Živković, Bogojević 3, Balić (K), Aleksandar Živković, Dušanić, Aćimov, Pavković 1, Kočić2, Žarković, Milovanović.
Trener: Boris Žarković.

RK “Kikinda Grindeks”:Mihović, Gudurić, Dukatarov, Lisica, Golić (K), Trninić, Đukić, Vajer, Miškov, Stevanović 9, Vrgović 4, Panić 1, Jovanović 5, Gamber, Ilijin 2, Gaćinović.
Trener: Slaviša Laković.

Sudijski par iz Beške, Trivković – Milosavljević je besprekorno obavio svoj posao na utakmici Super “B” lige Srbije. Oni su svojom arbitražom doprineli da rukometna predstava bude vrhunska, iako je gost unapred viđen kao pobednik.

Na terenu za igru se to i ostvarilo, iako je domaći tim stalno “duvao” za vrat lideru i najverovatnije povratniku na elitnu scenu Srbije. Domaći igrači su dugo stizali rezultatsku prednost gosta. Stizali, a onda ponovo padali u minus i do četiri gola razlike, pa su bodovi otišli u zasluženom smeru na sever Banata.

Jedna od zanimljivosti je da je igrač utakmice bio gostujući golman Marko Gaćinović što mnogo i govori o naporima domaćina. I još jedna, njegov brat Aleksa Gaćinović je igrao na strani domaćina i nije mnogo mario za bratovljeve odbrane savladavši ga pet puta.

Pred rukometašima Inđije su teški dani borbe za opstanak u ovom društvu i za narednu sezonu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: